ABBA The New
Experience

Edició 2024

La fórmula magistral d'ABBA, caracteritzada per les seves melodies enganxoses i el seu distintiu so, va deixar empremta en la vida de moltes persones durant les dècades dels 70 i 80. Aquestes cançons s'han convertit en part integral de la memòria col·lectiva, transcendint generacions gràcies a la seva inclusió en bandes sonores de pel·lícules, musicals, homenatges i recopilatoris al llarg dels anys.

Després de vuit anys de reeixida trajectòria, ABBA THE NEW EXPERIENCE s'ha consolidat com una de les principals bandes tribut a ABBA, destacant-se en actuacions en reconeguts festivals i llocs emblemàtics com l'Estadi Olímpic de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, el Festival Internacional de Música de Cambrils, el Palau Sant Jordi, i una destacada actuació en 2021 en el Consolat de Suècia.

Actualment, la banda es prepara per a presentar el seu nou espectacle, ABBA THE NEW EXPERIENCE (Evolution), que promet ser més visual, emocionant i autènticament ABBA que mai. Aquest nou espectacle porta les icòniques cançons de la llegendària banda sueca a un nivell superior, brindant una experiència més intensa i immersiva per al públic. Es tracta d'un espectacle audiovisual que submergeix a l'audiència encara més en el captivador món d'ABBA.


18.AG

Occident Summerfest

Inici 21h